Bitcoin, ETH-priser rammet 2020-høyder til tross for Rocky Day for Ethereum

Den usikre presidentovergangen og et Infura-tjenesteavbrudd kunne ikke slå den bullish følelsen fra Ethereum og Bitcoin-handelsmenn.

Både Bitcoin og Ethereum prøver å bryte gjennom viktige prispunkter. Bilde: Shutterstock.

Den bullish stemningen til Bitcoin- og Ethereum-forhandlere er fortsatt sterk til tross for nyhetene om en sannsynlig regjeringsskifte i USA og et stort utfall av Infura, en av Ethereums største tjenesteleverandører.

Etter syv måneder med en konservativ oppgang, klarte Bitcoin å bryte ut av portene i dag. Token startet dagen på $ 15,136 og steg til $ 16,000 timer senere. Imidlertid ble $ 16.000 øyeblikkets psykologiske barriere. Like etter å ha brutt linjen, falt tokenet til den nåværende $ 15 859.
Det er lenge siden handelsmenn viste en slik entusiasme. Crypto Fear and Greed Index viser en 86% grådighetsfølelse blant handelsmenn, et positivt Michael Douglas-nummer som indikerer at markedet kan være på vei mot en korreksjon.

På den annen side kan frykten for et „krasj“ etter et Biden-mandat falme av den valgte presidentens kunngjøringer om en koronavirushjelpsplan og utnevnelsen av en kryptovennlig rådgiver.

Ethereum ønsker å måne

En annen kryptovaluta som har klart å slå FUD er Ethereum. For noen timer siden fikk en feil – eller „uanmeldt hard gaffel“, uansett hva du foretrekker å kalle det, en del av Geth node management service Infura å krasje. Som en konsekvens suspenderte flere børser ERC20-uttakstjenester. Binance, verdens største børs, var blant de berørte. Men handelsmenn trakk på skuldrene, leste nyhetene og fortsatte å kjøpe ETH hektisk.

Kryptovalutaen klarte å nå $ 476,80. Dette beløpet er absolutt verdt å merke seg. Det rangeres som den høyeste prisen i år eller den nest høyeste, avhengig av hvem du spør. Prisen er for tiden rundt $ 464.

Som med Bitcoin, viser kartene et gjennomgående bullish Ethereum. Bommen av stablecoins og DeFi-prosjekter driver Ethereum-økosystemets ekspansjon og etterspørselen etter det opprinnelige token ETH.

Hva blir neste grense for de to viktigste kryptovalutaene?

Ethereums pris har økt med nesten 18% de siste sju dagene.
Charles Storry, medstifter av PhutureDAO, sa at dette skyldes forventning om lanseringen av Ethereum 2.0.
Imidlertid har andre kryptovalutaer – inkludert Bitcoin – vist lignende vekst denne uken.

Ethereums pris har økt med i underkant av 18% den siste uken, ifølge CoinMarketCap.

I skrivende stund er prisen på Ethereum $ 446. Dette representerer en jevn økning på 16% fra Ethereums pris på $ 371 for nøyaktig en måned siden. Denne prisøkningen skyldes – i det minste delvis – spenning og forventning om utgivelsen av Ethereum 2.0.
Vær den første til å prøve belønningstokenet vårt.
Tjen tokens passivt mens du leser. Bruk tokens i belønningsbutikken vår.

“Etter at ETH 2-innskuddskontrakten ble utgitt, bryter spenningen i Ethereum-samfunnet. Dette gjenspeiles i den nylige prisøkningen, ”sa Charles Storry, medstifter av PhutureDAO, til Decrypt.

Ethereum 2.0 innskuddskontrakten er en nyttig måte å spore veien til nettverksoppgraderingen til lansering, noe som gjør den av spesiell interesse. „Med 50.589 ETH som er satt inn så langt, er vi 473 599 ETH unna lanseringsterskelen,“ la Storry til.