Site Loader

Boomers og Gen-X-investorer har økt sine Bitcoin-investeringer med en faktor på ni siden starten av den globale lockdownen.

De eldre generasjonene har økt sine månedlige Bitcoin Era investeringer med en faktor på ni på britisk kryptohandlingsapp Mode siden begynnelsen av pandemien og lockdowns.

Mode Banking rapporterte at Baby Boomers (født 1946-1964) og Generation-X (født 1965-1980) investerer betydelig større deler av formuen sin i Bitcoin siden starten av COVID-19-pandemien.

Bruker februar som utgangspunkt, viser funnene at investeringene fra disse generasjonene økte 2,24 ganger i mars, 4,49 ganger i april og 8,88 ganger i mai

Rapporten siterer imidlertid ingen dollarverdier på de relative beløpene som er investert, så det er vanskelig å avgjøre hvor viktig dataene er.

Mode Chief Product Officer Janis Legler uttalte:

„Vi mener at dette er veldig interessante funn, og selv om årsakene til dette kan være mangfoldige, kan de potensielt avsløre en enestående endring i måten investorer tenker på i dag, som et resultat av den globale pandemien.“

Millennials doble investeringer hver måned

Modus tall viser at investeringene på appen fra de yngre generasjonene, Millenials og Gen-Z, allerede var fordoblet måned på måned før pandemien. Men før nedbrudd brukte de eldre generasjonene bare 61% mer månedlig – noe som vokste til et gjennomsnitt på 107% måned til måned under pandemien.

Legler sa denne økningen i interesse er veldig viktig for kontinuerlig suksess for kryptomarkeder, ettersom majoriteten av formuen fortsatt eies av Boomers og Gen-X:

„Vi forventet at Millennials fortsatte å kjøpe inn cryptocururrency, men å se mer erfarne investorer også bli stadig mer interessert i Bitcoin, er veldig lovende for veksten i bransjen.“

Morgan Creek Digital medgründer Jason Williams speilet dette synspunktet og sa på Twitter at den eldre generasjonen snart vil eie flere digitale eiendeler enn tusenårsskifte:

„Boomers og Gen X’rs vil flytte til å eie enorme mengder #Bitcoin og kontrollere eksponentielt mer av eiendelen enn årtusener når det skal være omvendt.“

admin