Market Wrap: Bitcoin ei hajoa 15,9 000 dollaria; Yli 50 000 ETH sidottu Eth 2.0 -sopimukseen

Bitcoin nousi keskiviikkona, kun Ethereum 2.0 -panos on noussut.

Bitcoinin (BTC) kaupankäynti noin 15694 dollaria kello 21.00 UTC (kello 16.00 ET). Saa 2,6% edellisten 24 tunnin aikana.
Bitcoinin 24 tunnin vaihteluväli: $ 15,293- $ 15,973
BTC ylittää 10 ja 50 päivän liukuvat keskiarvot, nouseva signaali markkinateknikoille.

Bitcoinin hinta oli jälleen nousussa keskiviikkona, ja se nousi jopa 15 973 dollariin noin klo 18:00 UTC (14:00 ET) ennen liukastumista jonkin verran, 15 694 dollaria lehdistön aikaan.

Sijoituspalveluyrityksen Wave Financialin johtava kumppani Constantin Kogan näkee ylöspäin suuntautuvan signaalin Power of Balance -indikaattorissa, joka käyttää avaamista, sulkemista, korkeaa ja matalaa päivittäistä hinnoittelua markkinoiden liikkeiden määrittämiseksi. „Power of Balance -indikaattori viittaa ylöspäin suuntautuvaan purkautumiseen, todennäköisesti 16 000 dollarin testiin“, Kogan sanoi.
Tilaa First Mover, päivittäinen markkinatiedotteemme.

Rekisteröitymällä saat sähköpostiviestejä CoinDesk-tuotteista ja hyväksyt ehdot ja tietosuojakäytännön.

Analyytikot näyttävät löytäneen lyhytaikaisen hintalattian, alueen, jolla tilauskannat käynnistävät ostamisen, työntämällä hinnan takaisin kyseisen tason yläpuolelle, jos se menee niin alhaiseksi.

„Olemme vaihdelleet 14 600 dollarin ja 16 000 dollarin välillä 5. marraskuusta lähtien. Bitcoin näyttää löytäneen paikallisen kerroksen 15 000 dollarin hintaan“, Andrew Tu, kvanttikauppayhtiön Efficient Frontier johtaja, kertoi CoinDeskille.

ExoAlphan sijoitusjohtaja David Lifchitz toisti samanlaisen arvion. „Hyvin lyhyellä aikavälillä saatamme nähdä jonkin verran Bitcoin Trader vakiinnuttamista noin 15 000 dollariin, mikä olisi terveellistä viimeisen voimakkaan purkautumisen jälkeen, ennen kuin hiotaan korkeammalle kohti 20 000 dollaria.“

„Kun BTC vakiintuu ja nousevampia keskeisiä uutisia tulee sekä bitcoinille, kuten [Stanley] Druckenmiller tulee BTC: n sijoittajaksi, että yleismarkkinoille, kuten [Pfizer coronavirus] -rokote, se voi tarjota riskialttiita sysäyksiä murtaa vastustuksen yläpuolelle 16 000 dollarilla ”, Tu lisäsi.

Markkinat tervehtivät mahdollisuutta saada koronavirusrokotuksia seuraavien kuukausien aikana. Tämä on nostanut globaaleja osakkeita maanantaista lähtien, ja suurimmat indeksit olivat positiivisia keskiviikkona.

Nikkei 225 sulki 1,7%, koska optimismi koronavirusrokotteesta oli suurempi kuin kauppiaat, jotka löysivät SoftBankin myyntipainiketta, joka laski keskiviikkona 2,5%.

Euroopan FTSE 100 päätti päivän vihreässä nousussa 1,3%, johtuen optimismista, jonka mukaan rokote auttaa lisäämään maanosan taloutta.
Yhdysvalloissa S&P 500 nousi 0,77% teknisten osakkeiden noustessa. Amazon johti vihreää 2,8% ja Apple hyppäsi 2,7%.

Bitcoinin korrelaatio S&P 500: n kanssa on ollut laskussa tällä viikolla, ja tiistai jatkoi maanantaina laskua hintamuutoksissaan.

Efficient Frontier’s Tu -sivustolle jotkut perustavanlaatuiset näkökohdat, jotka saisivat perinteiset markkinat kaatumaan, voivat samanaikaisesti pumpata bitcoinia. „[MEILLE. Presidentti] Trumpin asenne vaalien tuloksen ympärillä ja hänen hallinnonsa aiheuttamat useat oikeusjutut ja uudelleenlaskennat saattavat tarjota riittävästi poliittista epävakautta saada BTC: n tarjoamaan ylöspäin. “

ETH 2.0: ssa eetteri ylittää 50 kt

Ether (ETH), markkina-arvoltaan toiseksi suurin kryptovaluutta, nousi tiistaina, vaihdettiin noin 465 dollaria ja nousi 3,5% 24 tunnissa 21:00 UTC (16:00 ET).

Ethereumin 2.0 päivitys älykkääseen sopimukseen eetterien määrä on kulunut 50 000 ETH tiistaina. Se on 50 977 ETH, tietojen kerääjän Glassnoden mukaan, ja sen arvo on yli 23 miljoonaa dollaria lehdistöajasta.

Ethereum 2.0 -sopimus julkaistiin 3. marraskuuta. Käyttäjien on oltava vähintään 32 ETH sopimuksessa voidakseen osallistua verkkopäivitykseen, jonka odotetaan parantavan sen turvallisuutta ja skaalautuvuutta säilyttäen samalla olemassa olevan eetteritasapainon historian ja toiminnallisuuden.

Oracle-palveluntarjoajan Chainlinkin suunnittelupäällikkö Ben Chan kertoi CoinDeskille olevansa nouseva ETH 2.0 -näkymissä, mutta ETH 2.0 -kehittäjille on vielä rakennettava enemmän rakennustelineitä. „Mielestäni se tarvitsee enemmän yhteisön tukea, enemmän työkaluja ja avaimet käteen -ratkaisuja“, Chan sanoi.