Raoul Pal Bullish On BTC, sætter $ 1 million prismål inden 2026

Administrerende direktør sagde, at hans BTC-prisforudsigelse på $ 1 million er baseret på stock-to-flow-modellen og andre værdiansættelsesmodelleringsmetoder.

Administrerende direktør sagde, at hans BTC-prisforudsigelse på $ 1 million er baseret på stock-to-flow-modellen og andre værdiansættelsesmodelleringsmetoder.

Da prisen på Crypto Cash Bitcoin fortsætter med at stige, sagde Macroeconomics guru og Global Macro Investor CEO Raoul Pal, at BTC ville nå 1 million dollars inden 2026. Han bemærkede, at BTC-udbuddet er begrænset, og bemærkede, at den kontinuerlige stigning i Bitcoins pris også fremmer stigningen i dets markedsværdi.

I et interview den 20. december 2019 sagde økonomen, at hans prismål på BTC er afhængig af aktie-til-flow-modellen og andre værdiansættelsesmetoder. Han bemærkede, at en Twitter-bruger, Plan B, forklarer stock-to-flow-modellen, hvilket gør det lettere at analysere, hvordan levering påvirker prisen.

”Det er den samme måde, som guld fungerer, diamant fungerer, sådan noget fungerer … sjældne aktiver. Og det bliver relativt forudsigeligt. Denne forudsigelighed vil antyde, at vi måske kommer et sted som $ 1 million inden 2025-26. ”

Pal med tillid til sin prisforudsigelse på BTC sagde, at det digitale aktiv, der nåede 1 million dollars i 2026, er „ikke urimeligt.“

Ifølge økonomen stiger kongemønten som et resultat af lovene om udbud og efterspørgsel, hvilket resulterer i den stigende BTC-interesse blandt institutionelle investorer. Især erhvervede flere institutioner store mængder Bitcoin i 2020. Eksempler på institutionerne er MicroStrategy Inc., som begyndte at købe store mængder BTC i august sidste år, Grayscale Investments, Square Inc og mere.